Soutěž: Za 3 správné odpovědi relax v Mariánkách

2. červen 2020

Pokud dne 2. 6. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o relaxační víkend ve dvou.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás skvělou cenu, opět velmi hodnotnou – a je jak relaxační, tak sportovní. Cena je totiž od České basketbalové federace, respektive od jednoho z jejích partnerů – Léčebných lázní Mariánské Lázně, společnosti Ensana Health Spa Hotel.

Pošleme vám dárkový voucher pro 2 osoby na 2 noci se snídaní ve 4 hvězdičkovém hotelu Hvězda v Mariánských Lázních. V rámci Vašeho pobytu budete moci využít i zdejší aquacentrum s bazénem s vířivými proudy, saunami, parní lázní a tepidariem, takže určitě zažijete báječný relax a pohodu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud jste příznivcem basketbalu, mohlo by vás zajímat, že Česká basketbalová federace připravila od začátku karantény spoustu projektů. Velký úspěch měla zvláštní podoba střelecké soutěže hráčů NBL a aktuálně vrcholí nový projekt, který se jmenuje 1ON1 Challenge.

Soutěž v duchu „muž proti muži“ opět prověřuje hráčskou střeleckou mušku; hráči soupeří tentokrát o odměnu ve výši 100 tisíc korun. Finálové play-off této soutěže a zároveň nevšední basketbalovou show můžete sledovat tento čtvrtek 4. června od 17.30 živě na webu TVCom.cz nebo na sociálních sítích Kooperativa NBL a Český basketbal. Informace budou pochopitelně i ve vysílání Radiožurnálu.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme Vám tentokrát také moc pěknou cenu, kterou do soutěže rovněž věnovaly Léčebné lázně Mariánské Lázně, společnosti Ensana Health Spa Hotel. Bude to balíček originální přírodní lázeňské kosmetiky Ensana.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio