Soutěž: Za 3 správné odpovědi hýčkejte své tělo zvenku i zevnitř

26. červenec 2022

Pokud dnes 26. 7. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, kterou ocení především vaše zdravá pokožka.

Sadu produktů péče o pleť Protopan Complete do soutěže věnovala společnost Herbo Medica

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte zajímavý dárkový box přípravků Protopan Complete od české společnosti Herbo Medica. Je to kompletní sada přípravků pro péči o atopickou a citlivou pokožku, která pečuje o pokožku zvenku i zevnitř cílenými doplňky stravy.

Balíček obsahuje například lehce roztíratelné tělové mléko, promašťovací krém, ale také kapsle s obsahem oleje z hadince jitrocelového a kyselinami Omega 3 & 6 nebo kapsle se speciálními probiotickými kulturami, které vykazují dobré výsledky při výživě problematické pokožky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pozveme vás za kulturou – máme pro vás 2 vstupenky na oblíbenou pražskou letní divadelní scénu, na Hvězdné léto, které opět připravilo pod žižkovskou věží v Mahlerových sadech na Praze 3 Divadlo Kalich a další spřátelená divadla.

Čtěte také

Repertoár nabízí herecky atraktivně obsazené komedie několika pražských divadel. Letní scéna pod žižkovskou věží má zastřešené hlediště, nemusíte se tedy obávat, že by vám výhra v případě nepřízně počasí propadla.

Vybrat si můžete vstupenky třeba na cirkusáckou romanci, loňskou novinku Barbory Hrzánové a Radka Holuba Silnice, která je volně inspirovaná slavným oscarovým filmem Federica Felliniho. Nebo nabízíme lístky na komedii Dvě noci na Karlštejně, pod kterou je podepsaný jeden z našich nejvyhledávanějších divadelních, televizních a filmových autorů Petr Kolečko a ve které se skvělými komediálními výkony představí Václav Kopta, Lucie Benešová, Igor Chmela a Jana Bernášková.

Na výběr jsou i vstupenky na francouzskou hru Pusťte mě ven!, což je nejnovější inscenace Ivy Janžurové, velké komediální sólo o herecké hvězdě, která místo televizního galavečera na její počest stráví noc nedobrovolně zamčená na terase. Režírovala hereččina dcera Sabina Remundová.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio