SOUTĚŽ: Vyhrajte bezdrátový reproduktor Niceboy SOUNDair nebo skipas do Pece

5. březen 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete cenu od prodejce elektra, provozovatele sítě obchodů DATART. Vyhrajete přenosný bezdrátový reproduktor značky Niceboy SOUNDair s prostorovým 360° zvukem.

Přenosný reproduktor má velmi zajímavý a neotřelý design a pyšní se jednoduchým ovládáním i dotykovým displejem. Kromě zmíněného prostorového zvuku, který zajišťují reproduktory o celkové síle 10 W, má třeba i skvělou funkci NFC a vestavěný mikrofon, který umožňuje reproduktor využít i pro handsfree telefonní hovory.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete 2 jednodenní ski pasy do ski resortu Černá hora - Pec v Krkonoších, který je největším českým lyžařským regionem. Ski resort nabízí až 44 kilometrů sjezdovek na jeden skipas, do ski resortu patří pět areálů, např. Černá hora v Janských Lázních nebo Pec pod Sněžkou, lyžovat můžete i v Černém Dole, Svobodě nad Úpou a ve Velké Úpě.

Můžete vyzkoušet i jedinečné propojení a přejet mezi areály na lyžích nebo rolbou a lyžovat tak ve více areálech v jeden den. V současné době jsou na českých horách skvělé lyžařské podmínky, na sjezdovkách je od 40 do 110 cm sněhu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio