SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na Jatka78. Soutěžte o vstupenky na mezinárodní představení

29. listopad 2023

Od středy 29.11. do pátku 1.12. soutěžíme o 30 vstupenek na divadelní představení R.I.E. – Rest in Euphoria, které uvede Cirk La Putyka.

„Jaká je cesta k euforii? Co pro tenhle pocit musí člověk udělat? Stačí se podívat na obraz? Být blízko přírodě? Nebo člověk musí vystoupat někam hodně vysoko, aby ji mohl prožít?

V nové inscenaci Rosti Nováka vytváříme místo, na kterém můžete zapomenout na denní starosti a na existenci času a prostoru, kde budete moci svobodně prožít všechno, co přijde. Místo, které vzniká právě v daný okamžik, tady a teď, jen a jen pro vás. Místo, kde si odpočinete v euforii.

Premiéra filmu Tři mušketýři: Milady

Kdy? 10.12., 17.12. a 22.12.
Kde? Jatka78, Praha
Víc o představení zde

Společně se dotkneme přírody, nahoty, rytmu, humoru, grotesky i satiry. České a zahraniční hvězdy cirkusového světa s hudebním doprovodem od Katarzie rozvibrují vaši imaginaci. 

Inspirujeme se slavnou historií české kabaretní scény počátku 20. století. Zjistíme, co mají společného Voskovec a Werich s kabarety, jako jsou La Clique, Moulin Rouge či Blanc de Blanc,“ píší o představení Jatka 78.

Jak soutěžit

Poslouchejte od středy do pátku Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. 

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Jatka“. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , agf | zdroj: Jatka 78
Spustit audio