SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na film Naděje. Podívejte se, kdy soutěžíme

22. září 2020

Od středy do pátku budeme ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžit o vouchery na projekci filmu Naděje norské režisérky Marie Sødahlové se Stellanem Skarsgårdem v jedné z hlavních rolí.  Nalaďte si nás hned ráno!

Naděje (Håp)
Režie: Maria Sødahl
Hrají: Andrea Bræin Hovig, Stellan Skarsgård, Terje Auli
Země: Norsko
Rok výroby: 2019
Délka (min): 126
Jazyk: norština, švédština
Titulky: čeština, angličtina
Distributor:
BONTONFILM a.s.,
Foxx Media Group.

Anja a Tomas představují pár, jakých známe mnoho. Oba jsou ve středním věku, v plné síle, pevně spojeni dětmi a rodinou. Z jejich romantické lásky už po letech soužití mnoho nezbylo, žijí spíše vedle sebe než spolu a většinu energie dávají do své práce. Tomasův přístup už dokonce hraničí s workoholismem.

Anja jako divadelní režisérka právě zažívá triumf díky premiéře nejnovějšího představení, když jí lékaři oznámí, že má fatální neléčitelný nádor a před sebou pouhé tři měsíce života. Do Vánoc zbývá jeden den, dětem nic říct nechce a jediný, o koho se Anja může opřít je Tomas.

Anja se rozhodne být silná a bojovat. Může smrtící diagnóza dát jejich rozbitý vztah znovu dohromady nebo už mezi nimi opravdu nic nezbylo? I ve chvíli, kdy jsou vaše šance minimální, naděje vždycky existuje.

Jak soutěžit

Poslouchejte 23. a 24. září Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film Naděje“.

Naděje

Kdy? 24. září od 20 h

Kde? Kino Atlas, Praha Florenc

V pátek 25. září soutěžíme o vouchery na projekci v síti kin CineStar po celém Česku, konkrétně v Hradci Králové, Olomouci, Ostravě, Jihlavě, Českých Budějovicích, Plzni, Liberci, Mladé Boleslavi nebo Pardubicích. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film do + město“.

Ve hře je celkem 80 voucherů pro 40 výherců na projekci v pražském kině Atlas a 20 voucherů pro 10 výherců do multikin sítě Cinestar v regionech. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

Kompletní pravidla najdete zde.

autor: and | zdroje: Bontonfilm , Febiofest
Spustit audio