SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Hranice lásky. Podívejte se, kdy soutěžíme

7. listopad 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na erotickou lovestory režiséra Tomasze Wińského s Hanou Vagnerovou a Matyášem Řezníčkem v hlavních rolích. Od pondělí do středy můžete soutěžit celkem o 100 lístků na projekci v Praze, ve čtvrtek a v pátek o 20 lístků na promítání v Brně a Hradci Králové. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) se pohybuje v příliš zajetých kolejích. Rozhodne se ho tedy osvěžit a začne s Petrem sdílet své erotické představy a tajné sny.

Hana Vagnerová a Matyáš Řezníček ve filmu Hranice lásky

Od vyprávění je pak už jen krůček k činům – ke zkoumání vlastní intimity, k zážitkům s jinými partnery a ke stále intenzivnějšímu hledání hranic, za které se dá v lásce a sexu zajít. Experiment se svobodou se však může snadno vymknout z rukou...

„Přichází český film, který je velmi divácký, ale zároveň chytrý. Není to pětaosmdesátá verze téhož a nebojí se provokovat a kousat,“ hodnotí zástupce distributora Aerofilms Ivo Andrle. Nesnaží se za každou cenu líbit všem, je důstojný, nepitvoří se. Vyzývá k diskuzím a v divácích navíc možná vzbudí intimní otázky, na které občas myslí každý, ale raději je z opatrnosti nechává spát.“

Jak soutěžit

Celkem se hraje o 140 vstupenek na projekci v Praze, Brně a Hradci Králové

Poslouchejte od pondělí 7. do pátku 11. 11. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz  větu „Chci do Prahy/Brna/Hradce“. Od pondělí do středy soutěžíme o 100 lístků na projekci, která se koná 9. 11. v Praze. Ve čtvrtek a pátek pak o 20 vstupenek do Brna a do Hradce Králové.

Kdy a kde se promítá?

  • Praha: 9. listopadu od 18:00 v kině Aero;
  • Brno: 10. listopadu od 18:00 v kině Scala;
  • Hradec Králové: 12. listopadu od 18:00 v Bio Central.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: DONART Film
Spustit audio

Související