Soutěž pro nejrychlejší posluchače: Vyhrajte permanentky na Barum Czech Rally Zlín

11. srpen 2019

Barum Czech Rally Zlín je dlouhodobě jednou z nejvýznamnějších motoristických akcí v České republice, v roce 2019 se pojede už po devětačtyřicáté. Tradice zlínské soutěže úzce souvisí s popularitou rallysportu v této zemi, kvůli barumce se rok co rok na Zlínsko vydává několik desítek tisíc nadšených motoristických příznivců.

Permanentka (visačka) Barum Czech Rally Zlín umožňuje vstup na Shakedown (Testovací RZ) a Kvalifikační rychlostní zkoušku, všechny rychlostní zkoušky a do servisního areálu v Otrokovicích v průběhu všech tří dnů rally.

Čtěte také

V pátek 16. srpna bude Radiožurnál přímo z Barum Czech Rally vysílat večerní proud! Moderovat bude Petr Král a ve vysílání přivítá také zajímavé hosty.

Jak soutěžit

Chcete jít zadarmo? Poslouchejte od 12. až do 15. srpna včetně Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den rozdáme po dvou permanentkách nejrychlejším posluchačům.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na rally“. Kompletní pravidla najdete zde.

Barum Czech Rally Zlín

Kde? Zlín
Kdy? 16.-18. srpna

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail. Tam vám také pošleme veškeré instrukce, jak si permanentky ve Zlíně vyzvednout.

autor: Radiožurnál
Spustit audio

Související