SOUTĚŽ: Netrapte své oči. Pusťte se do čtení s Kindle White 7. generace!

27. duben 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás špičkovou značkovou elektronickou čtečku knih Amazon Kindle Paperwhite 7. generace. Má 6 palcový podsvícený dotykový displej, 4 GB paměť i WiFi. Může se Vám hodit na čtení knih, čtení dlouhých textů na cestách.

Na cesty si mnozí z nás rádi přibalí nějakou tu knížku. Pokud jich je víc, už nám mohou zavazadla značně ztěžknout. Řešením může být elektronická čtečka, která se mezi lidmi těší stále větší oblibě.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Výhru do soutěže věnovala společnost Amazon, která je partnerem projektu „Vyzyvatelé“. Vědomostní soutěž profesorů a studentů vysokých škol oganizuje sesterská stanice ČRo Plus. Studenti vyzvali své učitele a čeká je na univerzitní půdě, na vysokých školách po celé republice, zajímavá vědomostní soutěž.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, zašleme Vám sadu cen od pořadatelů a partnerů RunCzech běžecké ligy, která teď v květnu pokračuje největším závodem – Volkswagen maratonem Praha. Máme pro Vás balíček se sportovním vybavením (sportovní batůžek, tričko a další dárky) a k tomu na tzv. rodinný běh pro 2 dospělé a 2 děti.


Volkswagen maraton Praha je jeden z největších běžeckých závodů u nás, startuje na něm 10 tisíc běžců. Závod se opět běží se zlatou známkou kvality od Mezinárodní asociace atletických federací IAAF.

K pražskému maratonu je připravený tzv. Maratonský víkend a na sobotu 6. května je poprvé připravený tzv. rodinný den, v rámci kterého si se svými dětmi můžete zaběhnout právě rodinný minimaraton nebo si třeba s pejskem dát Procházku se psy a připravený i další doprovodný program.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio