Přestalo ho bavit bydlet s mimozemšťany. Nový majitel ranče v Arizoně z nich nesmí mít strach

30. říjen 2017

V Arizoně je na prodej strašidelný ranč. Jeho majitel tvrdí, že se ho chce zbavit kvůli soustavným útokům tajemných mimozemšťanů. Ráj pro ufology nebo promyšlený marketingový tah?

Lidé mají ke stěhování různé důvody. Američan John Edmonds má ale opravdu kuriózní. Jeho dům by se totiž podle všeho mohl stát námětem pro díl amerického seriálu Akta X, který pojednává o paranormálních jevech.

Ranč v Arizoně se Edmonds rozhodl prodat, protože už prý má dost soubojů s mimozemšťany, kteří údajně jeho pozemek pravidelně navštěvují.

Pokud uvěříte majiteli, tak jeho ranč už dvacet let navštěvují šedí mužíčci. O prodeji ranče píše server New York Post, ale i Daily Mail a mnohé další. O paranoramální aktivitě na statku Stardust Ranch byl natočen také televizní pořad Ghost Adventures stanice Travel Channel.


Edmonds popisuje, jak se šedí mužíčci opakovaně pokoušeli zneužít jeho ženu. Jednou prý přišel do domu a jeho manželka levitovala ve vzduchu. Vetřelci ji podle něj chtěli unést.

Rančer prý neváhal, popadl samurajský meč a tři mimozemšťany zabil. Takto prý katanou usmrtil celkem osmnáct šedých stvoření. Také údajně střílel na mimozemskou loď samopalem.

Edmonds tvrdí, že vetřelci po usmrcení zmizeli, ale říká, že poslal vzorky mimozemské krve do laboratoře. Na své facebookové stránce sdílí různé fotky, mimo jiné také jizvy na svém těle nebo katanu ležící na zemi umazanou od zaschlé krve. Ale také si z toho tak trochu dělá legraci a raduje se ze zájmu médií.

Včera například napsal, že si vyvěsí na bránu upozornění, že narušitelé budou sežrání mimomozemšťany. Svůj ranč s přilehlými pozemky, kde chová koně a provozuje jezdeckou školu pro postižené děti, teď prodává za více než 110 milionů korun.

Zájemci prý musejí mít pro strach uděláno, protože ranč skrývá mnohá tajemství a nejde o domov pro tradiční rodinu. Jestli nabídka sklidí úspěch mezi milovníky záhad a ufology, se teprve ukáže.

autoři: sed , jaw
Spustit audio