Podluží v písni a tanci

16. květen 2008

Přijďte si ve dnech 6. - 8. června 2008 do Tvrdonic poslechnout krásnou muziku, podívat se na průvod dětských národopisných souborů, vyslechnout přehlídku cimbálových muzik, podívat se na jarmark řemesel či ochutnat místní vína a speciality.

V programu vystoupí dechové hudby Mladá muzika ze Šardic, Palavanka, Hornobojané, Straňanka, Šohajka, Májovanka. Dětské soubory DNS Kyjovánek Kyjov, Hanýsek Šakvice, Skoronice, Věneček Lanžhot, Jatelinka Moravská Nová Ves, Koňárci Poštorná, Pomněnka Tvrdonice, Břeclavánek Břeclav, Cimbálová muzika ZUŠ Břeclav, mladí zpěváci a tanečníci z regionu, Cimbálová muzika Břeclavan, J. Severina, Rebend, OLiNa, NS Pohárek Týnec, sourozenci Baťkovi, Slovácký Podlužácký krůžek Tvrdonice, Chodský soubor Mrákov a další.

Uvidíte i sjíždění chasy na vozech tažených koňmi na Náměstí míru a slavnostní průvod obcí. V průběhu konání slavností je připraven v přírodním amfiteátru jarmark řemesel, ochutnávka místních vín a krajové kuchyně a výstava fotografií Yvony Jandákové.

Podrobný program festivalu najdete na www.tvrdonice.cz.

autor: zuf
Spustit audio