PhDr. Zuzana Foglarová

manažerka komunikace

Znamení: Vodnář 

Životní motto: Bože, chraň mě od přátel, od nepřátel se uchráním sám. - Ludvík XIV.

Co dělám v rozhlase: Do rozhlasu jsem nastoupila 1. srpna roku 1989. Pracovala jsem v dopisovém oddělení, točila pořad Nad dopisy posluchačů a další. Po roce 1993 jsem se začala věnovat PR a posléze i marketingu. Organizuji řadu rozhlasových akcí – Den otevřených dveří, Noc s Andersenem apod. Každý rok připravuji Ročenku Českého rozhlasu. Starám se o nově zřízenou Galerii Vinohradská 12 v suterénu rozhlasové budovy na Vinohradech. 

Před rozhlasem: …jsem studovala estetiku a literaturu na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy. V oboru jsem získala titul PhDr. Moje první zaměstnanecké kroky vedly do ČTK, kde jsem pracovala jako redaktorka Zpravodajské skupiny a psala zprávy o životě u nás pro zahraniční agentury. Tancovala jsem v souboru Chorea Bohemica, získala několik ocenění ve sportovní lukostřelbě. S rodinou jsem prožila dva krásné roky v Japonsku a poznávala, jak se žije tam, kde je všechno úplně jinak. 

Co mě baví: Nejvíc mě baví moje rodina, zejména dvě dcery, z nichž jedna už je lékařka, druhá studuje. Odpočívám u knížek, raduju se z Kindlu, který jsem dostala k Vánocům a nepřestává mě těšit využívání různých moderních technologií – internet v mobilu apod. Ráda chodím a hledám kešky ve hře Geocaching. Jednu mám ve Kbelích a zvu všechny kačery, aby si ji odlovili. Více informací naleznete na webu hledejkesky.rozhlas.cz

Všechny články

Stránky

Sledujte nás