Každou středu Radiofórum o vstupu do EU

14. leden 2004
Radiofórum

Česká republika se letos 1. května stane členem Evropské unie. Vloni jsme o tom rozhodli v referendu. Víme ale, co nám členství přinese? A co vezme? Jaké výhody a nevýhody má takové uskupení? Jak přesně ovlivní život každého z nás? Najít odpovědi na tyto otázky vám pomůže naše středeční vysílání.

Podle expertů nám vstup do EU pomůže, musíme ale využít možností, které nabídne, a přizpůsobit se. Čemu a jak? Otázek je stále mnoho a život pod křídly Unie si zatím jenom představujeme.

ČRo 1 - Radiožurnál se rozhodl odpovědět na některé z mnoha otázek, poradit a vysvětlit záležitosti spojené s naším vstupem do EU. Každou středu proto vysíláme speciální Radiofórum o Evropské unii. Každý týden si Barbora Kroužková zve do studia hosty ke konkrétnímu tématu.

Posluchači se mohou ptát, ale také určovat obsah jednotlivých pořadů. K dispozici je speciální e-mailová schránka: evropa@rozhlas.cz a také telefonní linky na dotazy posluchačů během živého vysílání.

Radiofórum o Evropské unii vysílá ČRo 1 - Radiožurnál každou středu od 18.20 hodin po skončení Ozvěn dne. Moderuje Barbora Kroužková.

autor: psk
Spustit audio