Haaland je v současnosti fotbalová raketa všech raket, uznává Petr Mikolanda

7. říjen 2022

Následující dva víkendy si hráči v Premier League před úvodním výkopem pokleknou, aby zvýraznili boj proti diskriminaci a rasismu. Setkal se Petr Mikolanda během profesionální kariéry s rasismem přímo na hřišti? Proč nemá Chelsea v dosavadní sezoně potřebnou lehkost? Co stálo za vyhazovem trenéra Wolverhamptonu? Co Jan Pěruška očekává od nedělního šlágru mezi Arsenalem a Liverpoolem? Užijte si celý díl S mikrofonem do Anglie a připravte se na další fotbalový víkend!

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola popřel spekulace o tom, že má kanonýr Erling Haaland speciální klauzuli vztaženou na nabídku z Realu Madrid.

V současnosti je to raketa všech raket. Musím smeknout před Guardiolou, protože věděl, proč vydal obrovské peníze za tak skvělého útočníka. Všech dvacetčtyři hráčů, kteří jsou na soupisce City, si náramně rozumí a ve všech zápasech, kdy se Haaland dotkne míče, tak to smrdí gólem. On má neskutečný čich a timing na góly,“ shodují se Petr Mikolanda a Jan Pěruška. 

Čtěte také

Dvaadvacetiletý ostrostřelec po příchodu do Manchesteru City zatížil během dvanácti zápasů konto soupeřů už devatenácti přesnými zásahy. Navíc na Etihad Stadium vstřelil tři hattricky v řadě.

Co si fotbaloví experti slibují od následujícího 10. kola Premier League? Jaké statistiky přidává Jan Pěruška o famózní formě Haalanda? Co lze očekávat od nedělního duelu mezi vedoucím Arsenalem a stále se trápícím Liverpoolem? Užijte si celý díl pořadu S mikrofonem do Anglie

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související