Dokuřte s Radiožurnálem a vyhrajte zahraniční zájezd

Od začátku října vysílá ČRo 1 - Radiožurnál projekt Dokuřte s Radiožurnálem (dále jen "projekt"), kterým motivuje posluchače k tomu, aby rovněž skončili se svou závislostí. V kreativní doprovodné soutěži Radiožurnálu můžete psát na webové stránky své příběhy o tom, jak se Vám podařilo přestat kouřit.

Komise vyhodnotí došlé příběhy, výherce získá zájezd pro 2 osoby od cestovní kanceláře Čedok v celkové hodnotě 40 tisíc Kč na sezónu 2009. Provozovatel si vyhrazuje možnost odměnit drobnými cenami i další soutěžící.

Plné znění pravidel:

1.
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas 1 - Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha 2.

2.
Cenu věnovala firma Čedok a.s., Na Příkopě 18, 111 35 Praha 1, IČ: 601 927 55 (dále jen "sponzor"). Výherce získá cenu ve formě poukázky, kterou bude moci do konce září 2009 uplatnit na letecký katalogový zájezd Čedoku. Cenu nebude možné kumulovat se slevovým systémem Čedoku (vztahuje se jak na zájezdy "první minuta", tak zájezdy v "poslední minutě"). Přesné podmínky budou specifikovány ve smlouvě/poukázce.

3.
Soutěž je kreativní. ČRo 1 - Radiožurnál vysílá relace k projektu každý týden vždy v úterý přibližně ve 13.40 hodin, případně v dalších dnech dle rozhodnutí provozovatele, pokud není zvláštní důvod k programové změně.

4.
Soutěž začala vyhlášením tématu soutěže a ceny pro vítěze ve vysílání v říjnu 2008. Soutěže se účastní posluchači, kteří do 23. prosince 2008 zašlou svůj česky psaný příběh týkající se odvykání kouření (dále jen "soutěžící") na e-mailovou adresu dokurte@rozhlas.cz v rozsahu maximálně 1800 znaků (včetně mezer).

5.
Komise provozovatele vyhodnotí nejzajímavější příspěvek, který získá cenu. Výsledky budou oznámeny 30. prosince 2008.

6.
Podmínkou získání ceny je souhlas s absolvováním lékařské zkoušky, která prokáže, že soutežící v uplynulých 7 dnech nekouřil. O tuto lékařskou zkoušku může provozovatel požádat soutěžícího kdykoliv v průběhu soutěže. Pokud provozovatel soutěže zjistí, že soutěžící porušil toto pravidlo, má právo jej vyloučit z účasti v soutěži. Pokud porušení tohoto pravidla zjistí provozovatel až po skončení soutěže, ztrácí soutěžící nárok na výhru v soutěži.

7.
Soutěžící sdělí ČRo 1 - Radiožurnálu svou adresu a v případě výhry i další nutné osobní údaje osob, které budou cenu čerpat.

8.
Cena bude výherci předána nebo bude odeslána na adresu, kterou sdělil provozovateli soutěže, nejpozději do 3 týdnů po skončení soutěže. Provozovatel neručí za ztráty zásilek s cenami či zpoždění způsobené poštou či jiným doručovatelem.

9.
Soutěž je určena posluchačům ČRo 1 - Radiožurnálu. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci Českého rozhlasu ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

10.
ČRo 1 - Radiožurnál si vyhrazuje právo změnit podmínky, pravidla a ceny v soutěži, případně soutěž odložit, přerušit, zastavit či prodloužit. ČRo 1 - Radiožurnál neodpovídá za případné technické problémy, které mohou způsobit, že příspěvek soutěžícího nebude doručen na zadanou e-mailovou adresu.

11.
Účastí v této soutěži posluchač bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na cenu. Jakékoliv vymáhání cen, soutěžních výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné. Účastí v soutěži každý účastník zároveň souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele.

12.
Plné znění pravidel je uloženo v kanceláři šéfredaktora ČRo 1 - Radiožurnálu a je vystaveno na internetové adrese www.radiozurnal.cz.

1. listopadu 2008
Alexandr Pícha, šéfredaktor ČRo 1 - Radiožurnálu

autor: Alexandr Pícha
Spustit audio