Vzhůru za uměním do srdce Prahy! Nejrychlejší posluchači získají vstupenky na výstavu Czech Press Photo

24. listopad 2019

Letošní ročník fotografické soutěže Czech Press Photo už zná své vítěze. Prohlédnout si je naživo teď můžete na Staroměstské radnici v Praze. Chcete jít na výstavu zadarmo? Přečtěte si, jak na to!

V letošním ročníku bylo vypsáno osm foto kategorií a tři video kategorie. Soutěžilo 270 fotografů, kteří přihlásili celkem téměř čtyři tisíce fotografií. Vítěze pak během pár dní vybírala odborná porota.

Slavnostní vyhlášení proběhlo v pátek 22. listopadu na jubilejním 25. ročníku soutěže. Vítězem v hlavní kategorii Aktualita se stal Lukáš Bíba s fotografií červnové demonstrace na Letné.

Výstava vítězných a dalších vybraných fotografií a videí potrvá ve dnech 23. listopadu 2019 až 30. ledna 2020 v Křížové chodbě a v Rytířském sále Staroměstské radnice v Praze. Výstava bude otevřena každý den od 10.00 do 19.00 hodin.

Jak soutěžit

Chcete jít zadarmo? Poslouchejte od 25. až do 28. listopadu včetně Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Nejrychlejší posluchači získají dvě vstupenky.

Jakmile vás k tomu moderátor Jirka Chum vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Czech Press Photo“.

Czech Press Photo

Kde? Staroměstská radnice, Praha
Kdy? 23. 11. 2019 - 30. 1. 2020

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio