SOUTĚŽ: Zaskočte si s námi do Deštné. Rozdáme 10 dvoudenních permanentek

19. únor 2020

Nejlepší světoví freestyle lyžaři se v Deštné utkají o křišťálový glóbus, o který zabojují na údajně největším skoku na světě. Vyhrajte permanentky do tamního skiareálu.

Ve skicentru Dešná v Orlických horách se konají závody Soldiers. Nejlepší světoví freestyle lyžaři se utkají o křišťálový glóbus a mělo by jít o největší skok na světě.

V pátek 28. února budou o malý křišťálový glóbus usilovat ženy, v sobotu jsou na programu závody mužů. Soldiers se konají už poosmé, letos však poprvé jako zastávka Světového poháru. Těšit se můžete na skvělé obsazení i atraktivní trať.

Skok je vysoký jako panelák, odraz měří 8 metrů, samotný skok 11 metrů

60 mužů a 20 žen bude své triky předvádět na největším skoku na světě, větším, než kdy byl k vidění na olympijských hrách či slavných X Games. „Je vysoký jako panelák, odraz měří 8 metrů, samotný skok 11 metrů," přibližuje organizátor Jan Prouza.

Po závodech se stavba, jejíž příprava zabere odborníkům na výškové práce celých deset dní, promění ve snow park pro děti a další návštěvníky Deštného. Večer jsou na programu koncerty a další doprovodný program.

Jak soutěžit

Poslouchejte v pátek 21. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci permanentku do Deštné“. Odměníme 5 posluchačů, kteří budou mít to štěstí, že jejich email přijde jako 1., 25., 50., 75. nebo 100. v pořadí.

Kompletní pravidla najdete zde.

Kdy a kde?

Soldiers 2K20, finále Světového poháru v Big Air

28.–29. 2. 2020

Deštné v Orlických horách

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio