SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi značkové pánské hodinky

6. červen 2022

Pokud dnes 6. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu od japonského výrobce hodinek s více než stoletou tradicí.

Hlavní cenu v podobě luxusních pánských hodinek do soutěže věnovala společnost Seiko

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám dnes pěknou sportovní cenu, respektive se sportem související. Je to cena od pořadatelů a partnerů 109. ročníku slavného veslařského závodu – pražských Primátorek.

Cenu do soutěže věnovala značka Seiko, partner 109. ČEZ Primátorek. Pod značkou Seiko se skrývají kvalitní japonské hodinky s tradicí od roku 1881. Zašleme vám zcela nový model špičkových pánských hodinek s automatickým nátahem, které mají kvalitní provedení, decentní vzhled a krásné detaily.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Primátorky se jedou tento týden na Vltavě v Praze na Rašínově nábřeží. V pátek 18. září se koná nejvýznamnější závod univerzitního sportu – závod posádek osmiveslic Univerzitní osmy, v sobotu a v neděli 19. a 20. září se pak jede 107. ročník AXA Primátorek. Finálový závod se uskuteční v neděli v 15.30.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám ceny související s jedním z největších charitativních běhů v ČR, závodem RUN for HELP, který se koná tuto sobotu 11. června v Praze na Letné. Pořadatelem je sdružení No Foot No Stress, které pomáhá lidem po amputaci končetin, sdružuje lidi s podobným osudem a podporuje je v návratu do aktivního života.

Vaší cenou bude funkční běžecké tričko a volné startovné na závod. K těm ještě přidáme něco z dárků od jednoho z partnerů běhu, firmy Orion, která nabízí výrobky do kuchyně, koupelny a celé domácnosti; konkrétně Vám od nich pošleme třeba termosku, skleničky nebo jiný dárek.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio