SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi získáte skvělý zážitek

27. říjen 2023

Pokud dnes 27. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás VIP pozvánky na slavnostní galavečer Atlet roku.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás zase zajímavou a skutečně exkluzivní cenu, kterou jinak než u nás nemůžete získat (koupit se totiž nijak nedá). Pošleme Vám vstupenky, respektive VIP pozvánky na slavnostní galavečer Atlet roku, který završí letošní úspěšný atletický rok.

Vyhlášení Atleta roku se koná v sobotu 4. listopadu v hotelu Ambasador – Zlatá husa v Praze.

Atletka, běh,  běžkyně, závodnice, atletika

Můžete tak být u toho, až bude vyhlášeno, kdo se stane nejlepším atletem nebo atletkou České republiky roku 2023, potkat se osobně s našimi nejúspěšnějšími atlety i vidět na vlastní oči hvězdy české hudební scény (budou mezi nimi např. kapela Jelen, zpěvačky Anna K., Vesna, Kristina, Olga Lounová a další; těšit se můžete i na vystoupení některých atletů) – a rovněž si dát něco dobrého k jídlu, součástí Vašich vstupenek je totiž i vstup na raut.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu cen k Sokolskému běhu republiky, který na oslavu založení naší republiky organizují sokolské jednoty v sobotu 28. října. Vy ho můžete oslavit v barvách Sokola a České republiky ve značkovém běžeckém tričku (a se sportovním batůžkem a dalšími dárky).

K Sokolským cenám ještě přidáme i sadu dárků, které se vztahují k projektu Puntíkový den, což je osvětový projekt, jehož cílem a důvodem vzniku je šířit povědomí o tom, že lupénka není infekční onemocnění a tudíž není důvod se pacientů stranit a jakkoliv je odmítat! Pošleme Vám sadu „puntíkových“ dárků, které mají i charitativní rozměr – budou mezi nimi třeba pro Vaše děti figurky z limitované série Igráčků s puntíky, jejichž nákup podporuje rodiny dětí s lupénkou a příbuznými onemocněními, aby se mohly vydat k moři.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio