SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi získáte sadu kulturně - gastronomických cen

25. duben 2024

Pokud dnes 25. 4. odpovíte správně na všechny tři položené otázky, získáte sadu gastronomických cen.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu cen kulturně – gastronomických.

Jde o dárky od Rodinného pivovaru Bernard, mezi těmi pak budou zejména vstupenky, resp. permanentky na tzv. Bernard fest, který se koná 21. – 22. června letošního roku na Horním náměstí v Humpolci. Vystoupí zde např. Tomáš Klus, písničkář Pokáč, orchestr The Tap Tap, pro nejmenší Jaroslav Uhlíř a dále třeba kapely Čechomor, Tři sestry, Mňága a Žďorp, Wanastovi Vjecy, Olympic nebo slovenští Horkýže Slíže.

K tomu Vám ještě přidáme stylový soudek „Sváteční ležák“ s tradičním světlým nepasterovaným ležákem Bernard (soudek je opatřený výčepním ventilem, díky němuž nepotřebujete žádné výčepní zařízení).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám balíček potřeb (různých tmelů a lepidel) pro drobné opravy a rekonstrukce v domácnosti od značky TYTAN. Balíček se Vám bude hodit, ať už bydlíte v bytě, domě, ale využijete ho třeba i na chalupě.

lepidlo

Obsahuje vysoce pevná lepidla vhodná na všechny druhy materiálů, přilnavá i na mokrém podkladě, dále rychle vytvrzující sanitární silikonový tmel, který chrání spáry před houbami a plísněmi po dobu 15 let a také rychleschnoucí pěnová lepidla, která drží již za 60 sekund. Snadno se dávkují díky aplikátorům a aplikačním pistolím.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio