SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi zdravé obědy až k vám domů nebo do práce

26. srpen 2022

Pokud dnes 26. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás zdravé obědy do krabičky na každý den.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dárkový poukaz v hodnotě 2000 korun, který můžete uplatnit na krabičkové programy od značky Zdravé stravování

Můžete si vybrat z několika variant stravovacích programů, prostřednictvím kterých můžete nejen hubnout, ale třeba si také budovat svalovou hmotu nebo zkrátka jíst zdravě. Vyberete si, i pokud jste třeba vegan či kojící maminka, senior nebo potřebujete stravu se sníženým obsahem laktózy.

Chutná a zároveň nutričně vyvážená jídla inspirovaná tuzemskou i zahraniční gastronomií vám budou dovezena až domů nebo do práce. Výhodou krabičkového stravování je, že o pestrost a vyváženost jídla se starají výživoví specialisté a šetrné i chuťově precizní zpracování pokrmů zajistí tým kuchařů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K tomu vám ještě přidáme i dárek od firmy Orion, která nabízí výrobky do kuchyně, koupelny a celé domácnosti; konkrétně vám od nich pošleme třeba sadu skleniček, termosku nebo jiný dárek.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát vstupenky na ME v basketbalu neboli EuroBasket.

Čtěte také

Tohle samostatné Česko ještě nezažilo. Mistrovství Evropy basketbalistů se poprvé v samostatné české historii odehraje i v Praze, na českém území pak po více než 40 letech! Mezi top evropskými celky nesmí chybět ani český národní tým, který v posledních letech sbírá úspěchy. Nadupaný český tým plný basketbalistů výjimečné generace chce na svůj vrchol dosáhnout právě před domácím publikem.

Česká část EuroBasketu se koná od 2. do 8. září v pražské O2 aréně a vy tak budete mít možnost vidět na vlastní oči hráče pyšnící se tituly pro nejužitečnější hráče NBA či Euroligy.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio