SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi zážitkový dárek pro kreativce

16. červenec 2021

Pokud dnes 16. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, nahlédnete s námi za kulisy přední české oděvní značky a ještě se naučíte mnoho nového.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám skvělou cenu, kterou do soutěže cenu věnoval MS Tourism v rámci takzvané  Techno trasy. Jedná se o poukaz na workshop „Zážitkového tisknutí“ od oděvní značky UAX!, při kterém si vyrobíte vlastní originální tričko.

Workshop se koná v sídle oděvní značky UAX! v Bernarticích nad Odrou. Kurzu předchází exkurze po firmě, kde vám představí střihy, kvalitní materiály a látky a svoje vlastní tričko si rovnou sami natisknete. A pak buď uvidíte, jak se šije přímo vaše tričko, nebo pokud máte zkušenosti se šitím, můžete si tričko dokonce sami ušít.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát dárek, který asi ocení spíše ženy, ale pochopitelně není určený jen pro ně. Bude to moc pěkný dárkový balíček od Levandulového údolí v Chodouni, které vyrábí produkty zdravé výživy v BIO kvalitě, super-potraviny a nápoje s podporou imunity.

Ve vašem balíčku budou nejrůznější výrobky z bio levandule pro imunitu, dobrou náladu, lepší nervy a harmonii těla i duše. Najdete v něm například organický sypaný černý, zelený i ovocný čaj z čisté levandule Chodouňské v bio kvalitě, koření z mateřídoušky s citrónovou trávou, organický třtinový cukr, ale třeba i ručně vyráběné sušenky a raw tyčinky nebo limonádu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio