SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi zářivý úsměv bez námahy

7. listopad 2022

Pokud dnes 7. 11. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sadu na péči o zuby české značky Herbadent.  

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám pěknou a hodnotnou sadu, kterou do soutěže věnovala společnost Herbai.

Jedná se o balíček HERBADENT pro každodenní zubní péči, který obsahuje elektrický mezizubní kartáček, dále tzv. správný kartáček (Original Floss), pastu ze sedmi bylin Herbadent, ústní vodu Herbadent a také kapky z bylin Herbadent.

Originální česká značka Herbadent je dnes pojmem v oblasti kvalitní dentální hygieny a péče o ústní dutinu, a to díky přírodním zubním bylinným pastám nebo ústní vodě, které se stále vyrábí v České republice.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát cenu od známého dodavatele stříbra a zlata, společnosti Silverum. Máme pro vás tentokrát minci Australian Kangaroo, která je velmi populární nejenom mezi investory do drahých kovů.

Stříbrný klokan je nejznámější ražbou Austrálie. Mince má státem garantovanou nominální hodnotu a je emitována světoznámou mincovnou v Perthu; vyniká nadstandardní ryzostí 99,99%, která není u stříbra běžná.

Minci vám pošleme v ochranné čtvercové kapsli, která je uložená v pěkné dárkové krabičce; jedná se tedy o pěkný dárek.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio