SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi vybavení na cesty od partnera Jizerské 50

12. únor 2021

Pokud dnes 12. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou oceníte nejen při dobrodružných výpravách do přírody.

03758798.jpeg

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte praktický dárek od pořadatelů a partnerů tradičních závodů v běžeckém lyžování Jizerská 50.

Dnes to bude cena od společnosti ČEZ, respektive Nadace ČEZ a jejího projektu Pomáhej pohybem. Zašleme vám od nich vysoce odolnou velkoobjemovou cestovní tašku od americké firmy The North Face. Taška je vybavena voděodolnou kapsou, kompresními popruhy, madly pro nošení v rukou a ergonomicky vypracovanými ramenními popruhy pro pohodlnou přepravu na zádech. 

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Už 54. ročník Jizerské 50 se koná v Bedřichově v Jizerských horách příští týden, letos bohužel kvůli koronaviru v pozměněné podobě. Výjimku konání dostaly jen závody profesionálů, protože jejich účastníci jsou pravidelně testováni. O výsledcích vás budeme pochopitelně informovat v našem vysílání.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Valentýnská edice čokolády Jeff de Bruges potěší nejen zamilované

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát dárek, který můžete využít třeba, pokud slavíte svátek sv. Valentýna. Ale radost jím své drahé polovičce uděláte určitě i kdykoli jindy.

Jde totiž o velkou dárkovou čokoládovou bonboniéru ve tvaru srdce, plnou výborné francouzské čokolády od společnosti Jeff de Bruges. Jedná se o velmi kvalitní čokoládu bez „éček“ a palmového tuku.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio