SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi výbava pro fanoušky Jizerské 50

9. únor 2021

Pokud dnes 9. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou ocení především milovníci běžeckého lyžování a legendárního závodu v Jizerských horách.

Ceny do soutěže věnuje Všeobecná zdravotní pojišťovna, partner Jizerské 50

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte praktický dárek od pořadatelů a partnerů tradičních závodů v běžeckém lyžování Jizerská 50.

Dnes to bude cena od Pojišťovny VZP – pošleme vám třeba značkové funkční termoprádlo značky Moira (dámské i pánské triko s dlouhým rukávem), dvě stylové čepice z unikátní kolekce Jiz50, dřevěný věšák na medaile, ale třeba i unikátní knihu Jizerská 50 viděná šesti od renomovaných fotografů a další dárky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Už 54. ročník Jizerské 50 se koná v Bedřichově v Jizerských horách příští týden, letos bohužel kvůli koronaviru v pozměněné podobě. Výjimku konání dostaly jen závody profesionálů, protože jejich účastníci jsou pravidelně testováni. O výsledcích vás budeme pochopitelně informovat v našem vysílání.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát dárkový balíček od pražírny kávy Naturpark 12, který obsahuje zrnkovou kávu z Brazílie, čokoládu se sušeným ovocem nebo s chilli a sezónní marmeládu. Všechny tyhle dobroty jsou od společností, které zaměstnávají zdravotně postižené.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio