SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi voucher na sportovní výbavu

21. srpen 2023

Pokud dnes 21. 8. odpovíte správně na všechny tři položené otázky, získáte dárkový poukaz na nákup vybavení na sport od společnosti inSPORTline.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám voucher v hodnotě 2.000,- Kč na nákup v obchodě inSPORTline, který by se Vám mohl hodit pro Vaše letní sportovní aktivity.

Voucher můžete uplatnit jak na jejich e-shopu, tak i v prodejnách a vybrat si můžete podle toho, jestli rádi sportujete venku nebo vevnitř (od fitness vybavení až po outdoorové sportovní vybavení nebo motocyklové oblečení a doplňky).

Sportovní náčiní

inSPORTline je předním českým výrobcem a dovozcem fitness vybavení, sportovního zboží, produktů pro volný čas i motocyklových doplňků. Má již více než pětadvacetiletou historii a v České republice provozuje jak internetový obchod, tak síť kamenných prodejen v Praze, Brně a Ostravě.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám pěkný set dárků od značky Hausbrandt, která je již více než sto let synonymem kávy po celém světě. Společnost, vedená rodinou Zanetti, byla založena v Terstu v roce 1892 a vyváží italský vkus a tradici do více než 90 zemí a je přítomna v nejprestižnějších kavárnách na čtyřech kontinentech.

Káva, cukr

Ve Vašem balíčku je nejen veliký (kilový) balík prémiové zrnkové kávy, ale i pěkná sada porcelánových šálků s podšálky, jejichž design navrhl Martin Zanetti.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio