SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi velký dárek pro přírodní péči o vaše tělo i zdraví

13. prosinec 2022

Pokud dnes 14. 9 odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od balík cen od společnosti IREL.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás velkou sadu cen od rodinné společnosti IREL. Ta sídlí na jižní Moravě a zabývá se pěstováním a následným zpracování ostropestřce mariánského. Vyrábí z něj potravinové doplňky, vlasovou kosmetiku a další produkty.

Pošleme vám od nich jednak sady z řady vlasové a tělové kosmetiky Capillan, ve kterých jsou vlasový šampón, balzám nebo sprchový gel. Součástí vaší výhry bude i dárková sada „Ostropestřec mariánský“ pro péči o tělo a zdraví, která obsahuje olej z ostropestřce mariánského, masážní gel s kostivalem, kaštanem a ostropestřcem a doplněk stravy.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ostropestřec mariánský je silný antioxidant, pomáhá udržovat v normě hodnoty cukru a cholesterolu v krvi, podporuje trávení a může být skvělým pomocníkem i pro ty z vás, kteří jste se rozhodli zhubnout. Účinná látka v ostropestřci mariánském, je vysoce ceněná pro svou schopnost regenerovat játra i celý organismus.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu moc pěkných gastronomických cen, které se vám budou určitě hodit s ohledem na blížící se Vánoce. Jednak vám zašleme voucher (dokonce v hodnotě 1.500,- Kč) od společnosti Nominal, což je rodinná firma z Vysočiny, vyrábějící produkty zdravé výživy a bezlepkové potraviny.

Vyrábějí například špaldovou mouku z vlastních polí, bezlepkové směsi na chléb a pečivo, bramborové těsto, rýžovou mouku, ale třeba i snídaňové cereální kaše Nomina a další. Voucher využijete na jejich webu.

K tomu vám přidáme dárkovou čokoládovou bonboniéra od společnosti Jeff de Bruges, která je čokoládovou jedničkou na francouzském trhu; u nás prodávané čokolády jsou vyráběné ve Francii a v Belgii. Konkrétně pro vás máme elegantní velkou vánoční krabičku, která obsahuje mix mléčných, bílých a hořkých pralinek.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio