SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi vás vezmeme na koncert legendární kapely A-ha

22. duben 2022

Pokud dnes 22. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dvě vstupenky na květnový koncert norské popové skupiny A-ha.  

A-ha zahrají svůj první a jediný koncert v České republice v neděli 1. května. Skupina vznikla v norském Oslu v roce 1982. Za tu dobu natočili deset alb a prodali přes 40 milionů desek.

Do pražské O2 arény dorazí v rámci evropského turné, které musela kvůli pandemii dvakrát odložit a které je zasvěcené 35. výročí vydání jejich nejslavnějšího alba Hunting High and Low, ze kterého pochází i slavná píseň, kultovní hit Take On Me. Na pódiu budou stát všichni tři původní členové A-ha.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu dárků zejména pro vaše děti. Bude mezi nimi hlavně voucher na nádhernou knížku Záchrana planety z nakladatelství Modrý slon, které se už 23 let zabývá rozvojem čtenářské gramotnosti u našich dětí.

Voucher od nás dostanete proto, že kniha bude personalizovaná konkrétně pro vaše dítě, a to jak v textu, tak v ilustracích. Děti se díky tomu stávají hlavními hrdiny knihy, vtáhne je to do příběhu a ony jsou schopny knihu přečíst rychleji, s větším zaujetím a lépe si zapamatovat její obsah. Konkrétně tahle novinka je zaměřená na ekologii a vychází při příležitosti Dne Země, který připadá na 22. dubna.

Ke knize přidáme sadu dárků, které souvisejí s celovečerním animovaným filmem Mimi a Líza – Zahrada, který má premiéru právě dnes. Pošleme vám 2 vstupenky na film do sítě kin CineStar; stejnojmennou, krásně ilustrovanou knížku Mimi a Líza – Zahrada a ještě hračku Igráčka, postavičku Mimi nebo Lízy v limitované edici k projektu Ukliďme Česko, který je s filmem také propojený.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio