SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi vás vezmeme na festival

2. červen 2023

Pokud dnes 2. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte permanentky na Bernard fest a soudek piva k tomu.  

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás dárky od Rodinného pivovaru Bernard.

Jde zejména o vstupenky, respektive permanentky na Bernard fest, který se koná 16. – 17. června 2023 na Horním náměstí v Humpolci a vystoupí na něm třeba kapely No Name, MIG 21, Rybičky 48 nebo Wohnout, ale třeba i Janek Ledecký, Jaroslav Uhlíř, Ida Kelarová nebo slovenští Horkýže Slíže a další.

K tomu Vám ještě přidáme ještě set osmi lahví „Sváteční ležák“ s tradičním světlým nepasterovaným ležákem Bernard, stylový plecháček Bernard nebo pralinky s pivní pálenkou Bernard.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám ceny související s jedním z největších charitativních běhů v ČR, závodem RUN for HELP, který se koná v sobotu 17. 6. v Praze na Letné. Pořadatelem je sdružení No Foot No Stress, které pomáhá lidem po amputaci končetin, sdružuje lidi s podobným osudem a podporuje je v návratu do aktivního života.

Vaší cenou bude funkční běžecké tričko a volné startovné na závod. K těm ještě přidáme něco z dárků od jednoho z partnerů běhu, firmy Orion, která nabízí výrobky do kuchyně, koupelny a celé domácnosti.

Charitativní Run for help má připravené tratě na 8 km a 4 km, není to tedy nic náročného – vedou většinou po širokých cestách, kde se dá bez problémů předbíhat a připraveny jsou i krátké závody pro děti nebo handy závodníky s běžeckými protézami. Běh na 4 km je letos věnován 100. výročí zahájení pravidelného rozhlasového vysílání na našem území.

Výtěžek akce poputuje ve prospěch nadace a sdružení No foot No stress, které sdružuje osoby se zdravotním handicapem - jeho cílem je pomáhat osobám po amputaci nohy/nohou. Sdružení pro ně zajišťuje třeba běžecké protézy (běžecké bionické nohy) vyrobené na míru tak, aby jejich aktivní příjemci mohli žít s větší radostí.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio