SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi trávník jako od zahradníka

20. duben 2021

Pokud dnes 20. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás profesionálního pomocníka, kterého využijete nejen na jaře.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás skvělou cenu, která se vám bude hodit nejen teď na jaře. Cenu do soutěže věnovala společnost Kärcher, která je světovou jedničkou na trhu čisticí techniky a vyniká nejen vynalézavostí, špičkovým výkonem, ale i inovativními řešeními problémů.

Dneska Vám od nich zašleme AKU strunovou sekačku LTR, která díky kroucené žací struně umožňuje přesné sekání a bez problémů se dostane do všech rohů i úzkých míst na zahradě.

A vaše cena bude dnes obsahovat i Starter Kit Battery Power, který běžně není součástí balení. Set obsahuje kompaktní a šikovné produkty pro péči o malé a střední zahrady a venkovní prostory, například vyměnitelnou baterii 18 V / 2,5 Ah nebo 18V rychlo-nabíječku, které lze použít pro všechny produkty na platformě Kärcher.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát set vyloženě jarních dárků, určených zejména pro vaše domácí mazlíčky. Pošleme vám dárkový balíček od značky Beaphar, který obsahuje sadu přípravků proti klíšťatům, blechám a dalším parazitům.

Budete si moct vybrat, zda chcete balíček pro psa nebo pro kočku. Vždy bude obsahovat sprej a obojek, díky kterým svého miláčka zabezpečíte na celou sezónu. Sprej likviduje nežádoucí blechy, klíšťata a další parazity fyzikální cestou, voděodolný obojek rovněž efektivně hubí blechy a klíšťata.

Součástí vašeho balíčku bude také šampon pro psy nebo pipeta pro kočky.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio