SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi sušené maso i poukaz na nákup nejen elektroniky

15. červen 2023

Pokud dnes 15. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sušené maso i poukaz na nákup v internetovém obchodě s bohatým sortimentem.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete od nás dárek od rodinné firmy Pelant, která se zabývá výrobou prvotřídních uzenářských produktů, zejména sušeného masa Pelant.

Rodinná česká firma existuje přes 30 let, sídlí v Doupovských hor u Karlových Varů, nedaleko Andělské hory. Chovají dobytek, vyrábí uzenářské produkty, spolupracují s regionálními farmáři a dodavateli.

My Vám od nich pošleme jednak dárkový poukaz v hodnotě 2.000,- Kč na nákup (nejen) elektroniky podle vlastního výběru v jednom z významných českých internetových obchodů s počítači a spotřební elektronikou (ale třeba i hračkami, sportovním zbožím, hobby sortimentem, parfémy, hodinkami nebo drogerií).

A k tomu Vám přidáme něco z výrobků firmy Pelant na ochutnání, sušené maso jen se solí, s pepřem nebo s chilli. Jejich sušené maso je 100% ručně vyrobené, mají vlastní technologický postup, ve výrobě používají jen maso, sůl a směs koření (žádná zbytečná aditiva nebo zvýrazňovače chuti). Jejich výrobky Vám dodají energii při sportovních aktivitách, při pracovním výkonu, ať už v kanceláři, či v terénu. A také se skvěle hodí na večerní chvilky při sledování televize.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu kvalitních knih pro Vaše letní čtení.

Máme pro Vás novinku Když zpívá slavík od americké spisovatelky Suzanne Kelman. Jedná se o výjimečný román na základě skutečných příběhů. Vypráví o válečné odvaze a mimořádném přátelství, i o tom, jak dvě ženy změnily osud 2. světové války a běh dějin. Jeho hrdinkami jsou vynikající, ale plachá vědkyně Judy Morganová a geniální židovská herečka Hedy Kieslerová, která si kvůli nacistům změnila jméno na Hedy Lamarr.

Máme pro Vás i román Podivuhodný život Augusta Marche od Aarona Jacksona, amerického komika a spisovatele. Kniha je takřka dickensovský příběh o sirotkovi, příběh chlapce narozeného v divadelní šatně, který hledá své místo v životě. Absurdní, hravá a současně cituplná komedie plná nečekaných zvratů, komických situací a černého humoru, která odkazuje k dílům jako Podivuhodný případ B. Buttona či Svět podle Garpa.

A pro odlehčení přidáme ještě třeba i novinku Pekárna s vůní skořice, což je pokračování takového moderního příběhu „Romea a Julie v kulisách půvabného švédského městečka nedaleko Stockholmu“ od Ruth Kvarnström-Jonesové. Není to jen příjemná oddechovka, ale i dynamický a emotivní příběh s rodinným dramatem několika generací.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio