SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi si vykouzlíte krásný domov

5. listopad 2021

Pokud dnes 5. 11. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou oceníte při zařizování vašeho domova.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dnes zajímavou cenu, díky které si můžete „zvelebit“ svoje bydlení. Bude to voucher v hodnotě 2.000,- Kč, který můžete využít v internetovém obchodě Mujkoberec.cz.

Svou výhru si můžete vybrat z tisíce typů – mají kusové koberce, pochopitelně metrážové, různé rohože, předložky, běhouny, ale třeba i vybarvovací koberce pro děti. Novinkou posledních dní, kterou si můžete také vybrat, jsou i umělé trávy, které můžete dát na terasu, pod pergolu nebo k bazénu a mnoho dalšího.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Máme pro vás 2 vstupenky na skvělou parkurovou akci, jejíž celý název je Global Champions Prague PlayOffs 2021. Uskuteční se letos od 18. do 21. listopadu opět v O2 aréně. Půjde o největší show v historii světového parkuru, představí se zde nejlepší parkuroví jezdci a koně světa. Mezi nimi nebude chybět ani letošní olympijský vítěz Ben Maher z Velké Británie, který si s sebou plánuje přivézt stájovou jedničku Explosiona.

V Praze se už konaly dva ročníky Prague PlayOffs a měly velký úspěch; byly to vydařená a mimořádně úspěšná finále celoroční globální soutěže jednotlivců a týmů. Do Prahy se opět sjede světová špička, nejlepší parkuroví jezdci světa, závodit zde bude i místní tým Prague Lions, za který jezdí třeba třeba česká jezdkyně Anna Kellnerová.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio