SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi se stanete mistrem kuchyně i grilu

15. červenec 2022

Pokud dnes 15. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher od společnosti Stella Artois.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dneska moc zajímavou cenu, kterou do soutěže věnovala stylová pivní značka Stella Artois. Vaší cenou bude voucher do jedinečné školy vaření Chefparade, která je partnerem Stella Artois.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Škola vaření Chefparade je opravdu pro každého, nabízí kurzy vaření pro začátečníky, pokročilé, dospělé i děti. Vy díky nám vyřešíte problémy typu, co vařit k večeři, když vám dochází vám inspirace nebo situaci, když chcete přijít s neotřelými nápady, na kterých si pochutnáte s celou rodinou či přáteli.

Vybrat si můžete třeba kurz Street Food Grilování se Stellou Artois, při kterém se griluje na pivě Stella Artois a během kurzu se jím můžete neomezeně osvěžovat a vychutnat si ho třeba i v novinkové vylepšené nealkoholické verzi.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, máme pro vás dnes sadu novinkových knížek pro vaše letní čtení. Bude mezi nimi třeba novinka od Emily Henryové s názvem Alex, léto a já – romantická komedie plná jiskřivého humoru o dvou kamarádech, kteří se snaží zachránit své přátelství na poslední letní dovolené.

Pošleme vám třeba i Kód růže od americké autorky Kate Quinnové, která píše zejména historické romány a její knihy jsou překládány do mnoha jazyků. Její istorický špionážní román vychází ze skutečných událostí a odehrává se na speciálním kryptografickém pracovišti v Británii v časech zuřící druhé světové války.

A mezi knihami pro vás bude i další novinka s názvem Polárka, moje psí duše, kterou napsala naše moderátorka Michaela van Erne; knížka je úsměvný něžný i filozofický příběh o sžívání jedné „lidsko-psí“ smečky s novým štěněcím přírůstkem.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio