SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi sady kvalitního nářadí

22. leden 2024

Pokud dnes 22. 1. odpovíte správně na 3 položené otázky, získáte hodnotné sady nářadí od společnosti Hoffmann Group.

Za tři správné odpovědi vám pošleme velkou a hodnotnou sadu od společnosti Hoffmann Group, dodavatele kvalitních nástrojů, nářadí, měřidel, dílenského nábytku a pracovních oděvů. Máme pro vás sady nářadí vlastních značek společnosti: GARANT, což jsou nástroje nejvyšší kvality a HOLEX, nářadí pro každodenní práci.

Je to třeba 21dílná sada nářadí v pouzdře na zip, která obsahuje kleště, šroubováky a klíče nebo 32dílná sada šroubovacích bitů s ovládacím nástrojem či dvouruční pila s křížovým výbrusem.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám sadu CD a audioknih. Bude mezi nimi zejména právě vycházející album s názvem Tam a zpět brněnského B-Side Bandu, které představuje kompletně autorskou tvorbu kapely, texty v češtině i propracované moderní big-bandové aranže. Můžete si vybrat, zda chcete album na vinylu nebo CD. Skupina má v plánu i koncertní turné, které materiál z alba představí naživo, na cesty se brněnský band vydá v první polovině letošního roku.

Mezi alby pro Vás bude např. i audiokniha Co se do Vás vejde, což je 3. díl z tetralogie, pokračování dobrodružného thrilleru Kamila Pešťáka. Je to román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě; odehrávající se v několika časových rovinách.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio