SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi s chutí do plavek

10. červen 2021

Pokud dnes 10. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás zdravé obědy do krabičky na každý den.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dárkový poukaz v hodnotě 2000 korun, který můžete uplatnit na krabičkové programy od značky Zdravé stravování. 

Můžete si vybrat z několika variant stravovacích programů, prostřednictvím kterých můžete nejen hubnout, ale třeba si také budovat svalovou hmotu nebo zkrátka jíst zdravě. Vyberete si, i pokud jste třeba vegan či kojící maminka, senior nebo potřebujete stravu se sníženým obsahem laktózy.

Chutná a zároveň nutričně vyvážená jídla inspirovaná tuzemskou i zahraniční gastronomií vám budou dovezena až domů nebo do práce. Výhodou krabičkového stravování je, že o pestrost a vyváženost jídla se starají výživoví specialisté a šetrné i chuťově precizní zpracování pokrmů zajistí tým kuchařů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát dárek zejména pro ženy, ale pochopitelně nejen pro ně. Bude to dárkový balíček na měsíční prémiovou kolagenovou kúru, který do soutěže věnovala firma Inca Collagen.

V balíčku pro vás je jednak mořský kolagen, dále zelený čaj Geisha nebo třeba vitamín C s šípky. Pravidelné doplňování kolagenu, jehož tvorba nám s přibývajícími roky v těle postupně klesá, přispívá ke zlepšení pleti, kvalitnějším vlasům a nehtům, ale také k ochraně a regeneraci pohybového aparátu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio