SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi relaxace a wellness v hotelu Sen

31. říjen 2023

Pokud dnes 31. 10.  odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher na pobyt v hotelu Sen pro 2 osoby.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher na pobyt v hotelu Sen pro 2 osoby. Vaše výhra bude zahrnovat pobyt na 1 noc se snídaní s 2 hodinovým vstupem do zdejšího krásného wellness.

Hotel Sen se nachází kousek od Prahy, uprostřed krásné přírody s romantickou kopcovitou krajinou, množstvím cyklostezek a řadou přírodních, kulturních a historických zajímavost; je to taková oáza klidu a odpočinku. Nabízí pohodlné ubytování, gurmánskou restauraci, ale třeba i romantický svatební palouk, ale hlavně wellness „Infinit Sen“ s 7 druhy saun a ochlazovacím jezírkem. Hotel také pořádá pravidelné jógové pobyty, degustační večeře a další akce.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám tentokrát pěkný set dárků od značky Hausbrandt, která je už více než sto let synonymem kávy po celém světě.

káva

Společnost, vedená rodinou Zanetti, byla založena v Terstu v roce 1892, vyváží italský vkus a tradici do více než 90 zemí a je přítomna v nejprestižnějších kavárnách na čtyřech kontinentech.

Ve vašem balíčku je nejen veliký kilový balík prémiové zrnkové kávy, ale i pěkná sada porcelánových šálků s podšálky, jejichž design navrhl Martin Zanetti.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio