SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi pro vás máme vstupenky na koncert Vojtěcha Dyka a kapely B-Side Band

19. únor 2020

Pokud 19. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte krásnou kulturní cenu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás krásnou kulturní cenu. Budou to zejména vstupenky na koncert Vojtěcha Dyka a kapely B-Side Band Josefa Buchty. Ti od loňského podzimu slaví společných 10 let ve velkých halách.

Koncerty nesou název „10 let Beat ve swingu“, a to podle posledního vydaného singlu. Konkrétně pro Vás máme vstupenky na poslední koncert těchto oslav, do Ostravy (koná se 29. 2., poslední únorový přestupný den v Ostravar Aréně.).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke vstupenkám Vám ještě přidáme sadu knížek, mezi nimi třeba Lunapark od Volkera Kutschera, což je knižní předloha ikonického německého seriálu Babylon Berlin. Je to už šestý příběh berlínského detektiva Gereona Ratha, odehrávají se tentokrát na konci května 1934.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu dárků, které se vztahují k filmu Volání divočiny, o kterém jste už v našem vysílání určitě slyšeli.

My pro Vás dneska máme, v případě dvou správných odpovědí, nejen 2 vstupenky na film do sítě multikin CineStar po celé republice, ale třeba i figurky psů z divokého Západu, z Klondiku a další dárky.

Volání divočiny je dobrodružný rodinný film, inspirovaný zlatou horečkou na Aljašce a jednou z nejznámějších knih spisovatele dobrodružných románů Jacka Londona. Je její novou filmovou adaptací; v hlavní roli se představuje Harrison Ford. Film vypráví příběh Bucka, psa hýčkaného svým pánem i jeho rodinou. Jeho život se však rázem změní ve chvíli, kdy je ze svého domova v prosluněné Kalifornii unesen obchodníky se psy, kteří jej prodají do mrazivé divočiny kanadského Yukonu během vrcholící zlaté horečky na Klondiku. Zde je svými novými pány nucen ve psím spřežení tahat hlubokým sněhem těžké sáně….

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio