SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi povlečení od české firmy

7. únor 2024

Pokud dnes 7. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dárek od semilské firmy Povlečení Matějovský.

Pošleme Vám od nich voucher v hodnotě 2 500 Kč na e-shop matějovský-povlečení.cz. Vybrat si od nich můžete typ povlečení od klasické bavlny, až po luxusní a udržitelný bambus či hebký Tencel. Exkluzivně přinášejí např. kolekci povlečení od Blanky Matragi; vybrat si můžete třeba i povlečení Alfons Mucha s motivy tohoto světově známého představitele secese nebo dětské povlečení. Matějovský ale není pouze povlečení, vybrat si od nich můžete třeba i luxusní řady ručníků, koupelnové doplňky a řadu dalších věcí.

Společnost povlečení Matějovský je součástí českých a slovenských domácností více než 30 let a nabízí ložní prádlo výhradně z přírodních materiálů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám sadu CD a audioknih.

Bude mezi nimi zejména právě vycházející album písničkářky Kateřiny Marie Tiché s názvem Plamen. Jde o osobité spojení Kateřiny Marie Tiché a kapely Bandjeez na emotivním albu. Deska Plamen, kterou už loni v září úspěšně uvedl stejnojmenný hitový singl, znamená přirozené pokračování zpěvaččiny prvotiny Sami. Obsahuje působivě rafinované melodie, svébytné poetické texty a ční z ní Kateřinin vyzrálý a emotivní projev, prostý jakéhokoliv kýče a patosu.

Mezi alby pro Vás bude např. i novinka s názvem Tam a zpět brněnského B-Side Bandu, které představuje kompletně autorskou tvorbu kapely, texty v češtině i propracované moderní big-bandové aranže. Můžete si vybrat, zda chcete album na vinylu nebo CD. Skupina má v plánu i koncertní turné, které materiál z alba představí naživo, na cesty se brněnský band vydá v první polovině letošního roku.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio