SOUTEŽ: Za tři správné odpovědi luxusní pánská móda

24. únor 2023

Pokud dnes 24. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás poukázku do obchodu luxusní značky.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme Vám společenskou cenu, která by se Vám mohla hodit třeba pro slavnostní rodinné okamžiky i v aktuální plesové sezóně.

Cenou je karta (nabitá na hodnotu 3.000,- Kč), kterou do soutěže věnovala stylová značka Le Premier. Ta se již více než 12 let zabývá pánskou módou.

Za tuhle poukázku můžete pořídit třeba ručně šitou košili kategorie Exklusive. Nemusíte tak složitě hledat padnoucí střih nebo zajímavý vzor, můžete si sami nakombinovat desítky designových možností a vybrat si z více než 800 látek. Kartu můžete využít k nákupu v kterékoliv prodejně Le Premier nebo online na webu lepremier.cz.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme Vám sadu dárků, které by se mohly hodit spíš děttem.

Zašleme Vám totiž nějakou z her nebo knih od společnosti Albi.cz. Může to být třeba kniha Předškolák v cukuletu, která připravuje děti hravou formou na nástup do školy.

Poslat Vám ale můžeme třeba týmovou vědomostní hru Na lovu na motivy populárního televizního soutěžního pořadu, ve které hráči poměřují své znalosti s nejchytřejším protihráčem – takzvaným lovcem. 

Nebo Vám pošleme společenskou hru Cortex 3, která procvičuje logické myšlení, paměť, postřeh, ale také schopnost řešit úkoly pod časovým tlakem.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio