SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi kvalitní a zdravý spánek podle nejmodernějších trendů

29. srpen 2022

Pokud dnes 29. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte lůžkoviny od e-shopu Spime.cz.  

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dneska skvělou cenu – voucher na 2.000,- Kč na matrace a polštáře od internetového obchodu a prodejen Spíme.cz. Protože dobře se vyspat je důležité v každé roční době, přidáme vám k tomuto voucheru ještě 2 anatomické polštáře z paměťové líné pěny, s výplní dutým vláknem.

Spíme.cz je internetový obchod českého výrobce Postelia, který vyrábí zdravotní matrace z kvalitních materiálů, postele z masivu a lamelové rošty. Matrace vyrábějí s technologií bez lepení a díky děrování pěny dosahují jejich matrace maximální prodyšnost. Životnost a kvalitu tvarování zase garantují kvalitní pěny s vysokou gramáží, které zaručují velmi dlouhou trvanlivost a odolnost.

Prodejny a testovací spánková centra spíme.cz jsou v mnoha městech po republice, např. v Praze, Brně, Plzni, Ostravě, Hradci Králové nebo Táboře.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát vstupenky na ME v basketbalu neboli EuroBasket.

Čtěte také

Tohle samostatné Česko ještě nezažilo. Mistrovství Evropy basketbalistů se poprvé v samostatné české historii odehraje i v Praze, na českém území pak po více než 40 letech! Mezi top evropskými celky nesmí chybět ani český národní tým, který v posledních letech sbírá úspěchy. Nadupaný český tým plný basketbalistů výjimečné generace chce na svůj vrchol dosáhnout právě před domácím publikem.

Česká část EuroBasketu se koná od 2. do 8. září v pražské O2 aréně a vy tak budete mít možnost vidět na vlastní oči hráče pyšnící se tituly pro nejužitečnější hráče NBA či Euroligy.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio