SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi hladká pleť bez nedokonalostí

21. listopad 2022

Pokud dnes  21. 11. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás pěknou cenu od české značky Concept, která patří mezi přední výrobce a dodavatele malých i velkých domácích elektrospotřebičů nejen u nás, ale i v mnoha evropských zemích.

Dnes konkrétně vám od nich pošleme dárek určený spíše pro dámy, ale nejen pro ně. Jde o multifunkční ultrazvukovou špachtli Concept Perfect Skin.

Ultrazvuková špachtle pomůže efektivně odstranit odumřelé kožní buňky a pleť hloubkově vyčistí. Je vhodná pro všechny typy pleti, pomáhá s bojem proti akné, předchází vzniku prvních vrásek, zlepšuje kvalitu pleti a posílí její pružnost.

Nabízí 3 režimy: čištění pleti, zapracování pleťových přípravků a omlazení. Je vybavena chytrým časovačem, který pohlídá optimální dobu potřebnou pro ošetření pleti. Je lehká, skvěle padne do ruky a ovládá se jednoduše jedním tlačítkem.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu produktů od společnosti PROM-IN, které by se vám mohly hodit nejen teď na podzim. Společnost PROM-IN se totiž zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy.

Ve vašem balíčku tak bude konkrétně třeba balení vitamínu C, Pure Omega 3, který je zdrojem nenasycených mastných kyselin, nebo Vita Solution, což je komplex vitamínů a minerálů v optimálním poměru a formě tak, aby pokryl zvýšenou potřebu mikroživin zatěžovaného organizmu nebo další produkty.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio