SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi energetická bomba do kapsy

16. srpen 2022

Pokud dnes 16. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás balík plný energeticky vydatných dobrot a ještě něco navíc.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám dneska sadu dobrot, něco „na zub“. Budou to zejména ceny od značky Bombus Energy. Pošleme vám veliký balík (60 ks) českých raw tyčinek určených všem, kteří potřebují rychle, chutně a bez výčitek doplnit chybějící energii a potěšit se skvělou svačinkou.

Pošleme vám mix tyčinek, budou mezi nimi tyčinky ovocné, kokosovo-čokoládové nebo novinka – slaný karamel s arašídy. K tomu vám ještě přidáme poukaz na nákup v hodnotě 1.000,- Kč na e-shopu bombusenergy.cz, kde si můžete vybrat i další produkty podle svého uvážení  třeba datlový sirup, datlový balsamický ocet a další.

K dobrotám od Bombus energy přidáme ještě další dárek z oblasti gastronomie, třeba rendlík nebo hrnec s poklicí ze sady nádobí Berlinger Haus, které do soutěže věnovala společnost Penny Market.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám dnes vstupenky na představení z Léta hereckých osobností, které probíhá až do 2. září v Praze na Vyšehradě a Výstavišti v Holešovicích a mimo Prahu pak na Tvrzi Divice u Loun a ve Vítězné u Dvora Králové nad Labem. Divadlo Studio DVA uvádí na těchto svých 4 letních scénách oblíbené komedie ze svého repertoáru.

Máme pro vás buď vstupenky na velmi žádanou a oblíbenou černou komedii s názvem Kutloch, aneb I muži mají své dny, která je plná ironie o těžkém údělu muže v současném světě. Divadlo Studio DVA ji uvádí na Letní scéně na Vyšehradě, Vaše vstupenky jsou na 25. srpna.

Nebo od nás můžete dostat lístky na představení 4 sestry, což je punková crazy komedie oblíbeného autora a režiséra Patrika Hartla o módě, touze po lásce, milostných dobrodružstvích, chlípném včelaři a překvapení v kompostu. Představení se hraje na Letní scéně Výstaviště Holešovice 27. srpna.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio