SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi set povlečení z nanobavlny

23. duben 2024

Pokud dnes 23. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte set povlečení pro alergiky z nano-bavlny od české firmy nanoSpace.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte krásný a poměrně hodnotný dárek. Pošleme Vám set povlečení pro alergiky z nano-bavlny (povlak na matraci, na polštář a na přikrývku; hodnota je přes 4.000,- Kč) od české firmy nanoSpace.

Jde o první povlečení, které nahrazuje protiroztočové povlaky a antialergické lůžkoviny. NanoSpace začali protiroztočové nanolůžkoviny vyrábět jako první na světě v roce 2016. Několik let v Česku vyvíjeli materiál, na povlaky používají krásnou nano-bavlnu, bio nebělenou a nebarvenou.

Lůžkoviny jsou oblíbené u alergiků, astmatiků a lidí s citlivou pokožkou – brání průniku roztočů, a to bez použití chemikálií. Výrobce spolupracuje s cca 300 českými alergology.

Společnost nanoSpace právě zvítězila v prestižní soutěži Podnikatel roku v jižních Čechách a jde do celostátního kola. Vyrábí také nanoroušky, nanošátky a nanooblečení.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám dárky, které se vztahují k Nočnímu běhu pro Světlušku. Váš balíček obsahuje sportovní vak HANNAH v kombinaci s čelovkou, případně i startovné, pokud budete mít zájem.

V Praze se letos Běh pro Světlušku koná ve čtvrtek 25. dubna; opět proběhne na Výstavišti Praha a ve Stromovce, start je ve 21.00 hod. Připravený je i doprovodný program, v rámci kterého se budou účastníci moci těšit například na zrakovou prevenci nebo masáže od nevidomých a slabozrakých masérů. O hudební doprovod se postará zpěvačka Tereza Mašková.

Letošní štafeta Nočních běhů pro Světlušku odstartovala v březnu v Ostravě a Plzni, v dubnu se běhy konaly v Brně a Olomouci a v květnu se můžete se Světluškou proběhnout ještě v Českých Budějovicích a v Jihlavě. Ve všech městech mají běžci na výběr z kratšího nebo delšího okruhu. Není přitom nutné běhat, trasu lze klidně jen projít, vítáni jsou zájemci všech věkových kategorií, kteří chtějí podpořit dobrou věc.

K cenám od Světlušky Vám přidáme ještě set vitamínů a doplňků stravy od společnosti PROM-IN, která se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a zdraví a je lídrem v oblasti sportovní výživy.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio