SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro vaše cesty za každého počasí

15. září 2020

Pokud dnes 15. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou ocení fanoušci kvalitního outdoorového vybavení.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám dnes pěknou sportovní cenu, respektive se sportem související. Je to cena od pořadatelů a partnerů 107. ročníku slavného veslařského závodu – pražských Primátorek.

AXA Primátorky se jedou tento týden na Vltavě v Praze na Rašínově nábřeží

Cena je zase velmi hodnotná – je to vysoce odolná velkoobjemová cestovní taška od americké firmy The North Face, kterou do soutěže věnovala skupina ČEZ, která je hlavní partnerem AXA Primátorek. Na těch ani letos nebude chybět ČEZ Energy zóna, kam můžete přijít i vy podpořit na speciálně upraveném veslařském trenažéru vlastním pohybem charitativní projekt Sportovního klubu Jedličkova ústavu v Praze.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Primátorky se jedou tento týden na Vltavě v Praze na Rašínově nábřeží. V pátek 18. září se koná nejvýznamnější závod univerzitního sportu – závod posádek osmiveslic Univerzitní osmy, v sobotu a v neděli 19. a 20. září se pak jede 107. ročník AXA Primátorek. Finálový závod se uskuteční v neděli v 15.30.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska dárek od pořadatelů a partnerů akce Stan proti melanomu

Čtěte také

Jedná se o sadu, ve které bude termální voda Uriage ve spreji, která zklidňuje citlivou pokožku a vytváří bariéru proti alergenům a bakteriím. Ve vašem balíčku bude také ochranný regenerační krém na ruce Uriage Bariéderm, který vyživuje a zvláčňuje velmi suchou pokožku vystavenou každodenním agresivním vlivům a chemickým látkám.

Balíčky tentokrát do soutěže věnovala síť lékáren Dr. Max.

I v době covidové potřeba myslet na prevenci – pokud jste se v létě pohybovali venku, máte světlou kůži, pihy či znaménka nebo se změnila se jejich barva nebo velikost, můžete se i letos nechat zdarma vyšetřit ve Stanu proti melanomu. Koná se příští pondělí a úterý 14. a 15. září na Václavském náměstí v Praze, 21. září v Brně a 22. září v Ostravě – vždy od 10 do 18 hodin.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio