SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro olympijské fanoušky

14. únor 2022

Pokud dnes 14. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás dárek, který oceníte nejen při fandění našim olympionikůmv Pekingu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás skvělý set dárků od Pilsner Urquell, který je dlouholetým oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. Pošleme vám jednak dárkový poukaz na 2.000,- Kč, který je možné použít v jakékoli dárkové prodejně Plzeňského Prazdroje nebo na jejich e-shopu. A k tomu vám ještě přidáme limitovanou edici zlatých plechovek Pilsner Urquell, kterými budeme brzy moci slavit úspěchy našich olympioniků na ZOH v Pekingu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K tomu Vám přidáme ještě i hokejový puk od společnosti Rubena Náchod, která je tradičním výrobcem hokejových puků v provedení Radiožurnál Sport. Hokejový kotouč je zhotoven z vulkanizovaného kaučuku, parametry zdejších puků jako je tvrdost, hmotnost, tloušťka, odrazová pružnost, rovinnost, průměr aj. odpovídají normám IIHF a nejpřísnějším požadavkům kanadsko-americké NHL.

A co když se jednou spletete?

Čtěte také

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám tentokrát dárek sladký. může to pro Vás být třeba inspirace, pokud slavíte dnešní svátek sv. Valentýna, ale radost jím své drahé polovičce pochopitelně uděláte kdykoliv, protože čokoládový dárek je vhodný proti stresu i jen tak pro radost.

Bude to velká dárková čokoládová bonboniéra ve tvaru srdce plná výborné francouzské čokolády od společnosti Jeff de Bruges. Jedná se o velmi kvalitní čokoládu bez „éček“ a palmového tuku.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio