SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro letní dovolenou v přírodě

10. srpen 2020

Pokud dnes 10. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou ocení hlavně milovníci kempování.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás pěknou cenu, která se bude hodit zejména těm, kteří se chystají na letní dovolenou pod stanem. Společnost Alpine pro totiž do soutěže věnovala úplnou novinku, outdoorový spacák TOP – PEIRE, který Vám dobře poslouží nejen při kempování a letní turistice, a to i v chladném počasí; díky kvalitnímu materiálu jej totiž můžete využít až do venkovní teploty 0 °C.

Ke spacáku vám dnes ještě přidáme dárkový balíček od pořadatelů seriálu turistických výšlapů Nahoru na horu. Mezi vašimi cenami je totiž bezplatná registrace pro dvě osoby na celý seriál, ale i batůžek, vitamínové doplňky od společnosti Starlife, pivo Holba a další dárky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dnes dárek pro mlsné jazýčky. Zašleme vám celý balík sladkostí a cukrovinek od internetového obchodu Cukrovinkový svět. Mezi pamlsky budou želatinové bonbóny a pendreky, roksová lízátka a bonbóny od předních českých výrobců, ale třeba i těstoviny vyráběné speciální původní metodou, zdravé trvanlivé tyčinky a spousta dalších sladkostí.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio