SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek, který oceníte při prvních chladnějších dnech

6. říjen 2021

Pokud dnes 6. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme dárek pro všechny milovníky hřejivého tepla, praskání dřeva a záře plamenů.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám zajímavou cenu od společnosti Hobbytec, která se specializuje na veškeré vybavení pro dům a zahradu, tedy na zahradní nábytek, zahradní domky, altány, grily, přístřešky pro zvířata, ale třeba i na vlastní výrobu hliníkových zimních zahrad a pergol.

Pošleme vám od nich dárkový poukaz na stojan na dřevo SABIK, který by se vám mohl hodit na chatu nebo chalupu. Dřevo je díky stojanu nad zemí, a tím odpadají problémy s trouchnivěním a plísněmi. Zároveň je kolem dřeva ideální cirkulace vzduchu a dřevo tak lépe a rychleji prosychá. Stojan je vybavený voděodolnou polyesterovou plachtou, díky které bude vaše dřevo stále suché a vždy připravené k okamžitému použití.

Montáž stojanu je velmi jednoduchá a zvládne ji každý za pár minut. Dárkový poukaz uplatníte na webu Hobbytec.cz.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu dárků, které do soutěže věnovala Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. Máme pro vás od nich opravdu moc pěkný relaxační balíček, který obsahuje například velkou osušku, značkový kosmetický balíček, sadu čajů, sportovní ručník a další dárky.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio