SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek, který oceníte nejen při sportu

15. září 2021

Pokud dnes 15. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu od partnera 108. ročníku slavného veslařského závodu – pražských Primátorek.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám dneska pěknou sportovní cenu, respektive se sportem související. Je to cena od partnera pražských Primátorek – od značky Seiko, výrobce kvalitních japonských hodinek s tradicí od roku 1881.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Cenu do soutěže věnuje japonský výrobce hodin, společnost Seikoo

Hodinky Seiko charakterizuje spolehlivost a přesnost, díky čemuž se s nimi můžeme setkat na množství sportovních akcí. Kromě kvalitních a přesných hodinek, časomír a stopek nabízí i budíky a stolní hodiny Seiko. Jedny z nich můžete vyhrát v dárkovém balíčku Seiko. Zašleme vám velmi pěkné, designové nástěnné hodiny, které vás kromě pěkného vzhledu potěší i svým nezvykle tichým chodem. Ve výherním balíčku dále najdete Seiko Prospex baterku.

Primátorky se jedou tento týden na Vltavě v Praze na Rašínově nábřeží. V pátek 17. září se jede závod posádek osmiveslic Univerzitní osmy, v sobotu a v neděli 18. a 19. září se pak jede 108. ročník Primátorek, finálový závod v neděli v pravé poledne.

Čtěte také

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát dárek, který se vztahuje k letošnímu 1100. výročí smrti sv. Ludmily. Pošleme vám opravdu nádhernou, velkou výpravnou knihu „Ludmila – Kněžna a světice“, která je přehledným souhrnem poznatků o svaté Ludmile, její době, ale také o jejím „druhém životě“, který vstupuje už do dvanáctého století svého trvání. Ke knize přidáme také další drobné dárky – svatoludmilské mince Mělník, Tetín a Levý Hradec.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio