SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek ke sportu i relaxaci

16. únor 2022

Pokud dnes 16. 2 odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás voucher do VO2max kliniky.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska krásný a hodnotný dárek! Pošleme vám totiž dárkový poukaz od pražské VO2max kliniky, kterou založila a vede nejúspěšnější česká lyžařka Šárka Strachová.

Máme pro vás od ní voucher na sadu s názvem BODY CARE, která obsahuje vstupní fyzioterapii a vstupní vyšetření u terapeuta funkční medicíny, včetně závěrečné konzultace výsledků. Tato sada terapií je zaměřená na ty, kteří se chtějí dát opět do pohody nejen na fyzické úrovni.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Šárka Strachová je expertkou Radiožurnálu Sport pro lyžařské závody na ZOH v Pekingu a právě dnes bude také hostem Olympijského speciálu, který si můžete poslechnout živě po 16:30 na Radiožurnálu Sport a po 19:00 v repríze na Radiožurnálu.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska pěkný set dárků od Pilsner Urquell, který je dlouholetým oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. Pošleme vám od nich jednak dárkový poukaz na 1.000,- Kč, který je možné použít v jakékoli dárkové prodejně Plzeňského Prazdroje nebo na jejich e-shopu.

K tomu vám ještě přidáme také limitovanou edici zlatých plechovek Pilsner Urquel nebo hokejový puk od tradičního výrobce Rubena Náchod v provedení „Radiožurnál Sport“.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio