SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi čaj nebo káva, při jejichž vaření se nespálíte

7. leden 2022

Pokud dnes 7. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás cenu od českého výrobce a dodavatele elektrospotřebičů značky Concept.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás pěknou cenu od české značky Concept, která patří mezi přední výrobce a dodavatele malých i velkých domácích elektrospotřebičů nejen u nás, ale i v mnoha evropských zemích.

Pošleme vám od nich nerezovou rychlovarnou konvici Salt & Pepper Concept. Konvice má atraktivní design - matné bílé/černé tělo je usazené na minimalistickém podstavci a doplněné o elegantní madlo v designu dřeva.

Ke konvici přidáme ještě další dárky z oblasti gastronomie, mezi nimi třeba čokoládovou bonboniéru od společnosti Jeff de Bruges, která je čokoládovou jedničkou na francouzském trhu. A přidáme třeba ještě i Frisco Strawberry Daiquiri, což je loňská novinka, která má osvěžující jahodovou chuť s rumovým aroma. Novinka se inspirovala známým kubánským drinkem, který má rumový základ a je dochucen jahodovou tříští.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu produktů od společnosti PROM-IN, které by se vám mohly hodit nejen teď v zimě. Společnost PROM-IN se totiž zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy.

Cenu do soutěže věnovala společnost Prom-IN

Ve vašem balíčku bude třeba balení vitamínu C, který patří mezi nejznámější a nejdůležitější vitamíny, ale třeba i balení Pure Omega 3, který je zdrojem nenasycených mastných kyselin nebo Vita Solution, což je profesionální produkt, který obsahuje komplex vitamínů a minerálů v optimálním poměru a formě tak, aby pokryl zvýšenou potřebu mikroživin zatěžovaného organizmu nebo další produkty.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio