SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi balíček pro vaše chuťové pohárky

19. říjen 2020

Pokud dnes 19. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte balíček cen, které ocení zejména milovníci intenzivních chutí a vůní.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska sadu cen „gastronomických“, s gastronomií souvisejících. Jednak pro Vás máme dárek, který do soutěže věnovala společnost 4Home, konkrétně smoothie maker Active smoothie.

Mixér nemá problém s ničím, co mu předhodíte. S rychlostí až 23 tisíc otáček za minutu bez obtíží rozmixuje i tvrdou zeleninu nebo led. Navíc je praktický, protože součástí balení je také mixovací nádobka, z které se pouhou výměnou víčka rázem stane lahev na pití. S ní pak můžete rovnou vyrazit do práce nebo do školy.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K mixéru vám přidáme dárkové balení výběrové zrnkové kávy NATURPARK 12, získané přímo od malých farmářů z celého světa. Pošleme vám tedy kávu třeba z Brazílie, Kolumbie, států Střední Ameriky, ale třeba i z východní Afriky, Etiopie a Keni.

A aby toho ještě nebylo málo, přidáme vám ještě cenu od společnosti Albi.cz – stolní hru Jídlo s. r. o. Díky této kvízové hře se můžete stát opravdovým znalcem a vypracovat se z gurmána až na gurmeta, který má v malíku všechny gastronomické pojmy a termíny a ani v luxusní restauraci ho nic nezaskočí.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Emergency nabíječka jednak v autě nabije telefon i tablet, ale zároveň je možné s její pomocí v případě nouze rozbít okénko v automobilu nebo přeřezat bezpečnostní pásy

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dnes moc pěknou sadu cen od značky Connect IT. Ve vašem balíčku bude třeba skvělá věc do auta, úplná revoluční novinka, kterou ocení většina motoristů – takzvaná Emergency nabíječka, která jednak v autě nabije telefon i tablet, ale zároveň je možné s její pomocí v případě nouze rozbít okénko v automobilu nebo přeřezat bezpečnostní pásy.

Ve vaší sadě dárků bude kromě toho také užitečný pomocník do kanceláře, ergonomická vertikální myš k počítači, která eliminuje syndrom karpálního tunelu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio